Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 15.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 60 • К 60
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 14
  • Оригіналів: 12
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ярошенко Т. М. 0.000 Зареєстровано +
2 Кролик О. О. 0.000 Зареєстровано +
3 Бородкіна О. О. 0.000 Зареєстровано +
4 Мордань Г. В. 0.000 Зареєстровано +
5 Кулицька М. І. 0.000 Зареєстровано +
6 Кравець Я. Ю. 0.000 Зареєстровано +
7 Цимбал Т. Ю. 0.000 Зареєстровано +
8 Плоха Є. О. 0.000 Зареєстровано +
9 Довбня І. С. 0.000 Зареєстровано +
10 Руденко М. В. 0.000 Зареєстровано +
11 Яблоков А. О. 0.000 Зареєстровано +
12 Кузьменко А. І. 0.000 Зареєстровано +
13 Латишева І. В. 0.000 Зареєстровано
14 Цибульник Н. В. 0.000 Зареєстровано