Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жовтоштан К. С. 465.000 Допущено 171 118 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК