Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 20 • К 20
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Суліма Н. О. 0.000 Зареєстровано
2 Лазарєва К. С. 0.000 Зареєстровано
3 Рибка А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Лубінець В. О. 0.000 Зареєстровано
5 Кльопка А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Ярошенко О. В. 0.000 Зареєстровано
7 Гавриш А. А. 0.000 Зареєстровано