Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Чернігівська областьВідокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової"

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.06.2022 (2р 10м)
ВМ 1 • К 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лисова В. П. 17.000 До наказу (к) 7 10
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 10
+
2 Макухова Є. В. 16.000 До наказу (к) 7 9
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 9
+