Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Максимов О. Б. 14.000 До наказу (к) 5 9
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 9
+
2 Крівопляс С. В. 13.000 До наказу (к) 4 9
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 9
+