Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 3
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 3
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білий Д. В. 14.000 До наказу (к) 8 6
  • Українська мова (іспит): 8
  • Математика (іспит): 6
+
2 Якимюк Д. О. 14.000 До наказу (к) 5 9
  • Українська мова (іспит): 5
  • Математика (іспит): 9
+
3 Корчагін Є. В. 12.000 До наказу (к) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Математика (іспит): 6
+
4 Афанасьєв С. В. 12.000 До наказу (к) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Математика (іспит): 6
+
5 Еберт Р. О. 10.000 До наказу (к) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Математика (іспит): 6
+