Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Тернопільська областьДержавний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козевич К. І. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 8
+
2 Струсь Р. С. 12.000 До наказу (б) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 7
+
3 Баляк М. Б. 13.000 Відхилено (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 7
4 Дячук М. І. 7.000 Відмова 7
  • Українська мова (іспит): 7
5 Мовчан М. А. 6.000 Відмова 6
  • Українська мова (іспит): 6