Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черненко І. В. 0.000 Зареєстровано +
2 Орлов Є. В. 0.000 Зареєстровано +