Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Масенцов О. О. 140.301 Допущено 107 135 138 9.3
  • Українська мова та література (Співбесіда) (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • СК
  • РК