Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 4 • БМ 3 • К 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новгородський О. В. 512.000 Допущено 150 174 10.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Географія (ЗНО): 174
  • Середній бал документа про освіту: 10.8
  • РК
2 Самохвалова М. А. 437.000 Допущено 132 160 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
3 Колісник В. В. 428.000 Допущено 147 121 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК