Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.5
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Самохвалова М. А. 437.000 Допущено 132 160 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
2 Васалатій М. В. 372.000 Допущено 106 107 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК