Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корбут А. К. 18.000 Рекомендовано (б) 9 9
  • Українська мова (диктант): 9
  • Фахове: 9
+
2 Цимбалюк К. О. 18.000 Рекомендовано (б) 9 9
  • Українська мова (диктант): 9
  • Фахове: 9
+
3 Варцаба С. А. 0.000 Зареєстровано
4 Савчук С. В. 0.000 Зареєстровано