Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевчук Н. В. 13.000 Рекомендовано (к) 4 9
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 4
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 9
+