Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-29.01.2022 (2р 5м)
ВМ 7 • БМ 4 • К 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко Н. Г. 14.000 До наказу (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 7
+
2 Бунчук С. С. 14.000 До наказу (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 7
+
3 Сіренко М. В. 13.000 До наказу (б) 7 6
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 6
+
4 Настенко Ю. А. 13.000 До наказу (б) 7 6
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит: 6
+