Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дубина А. А. 15.350 До наказу (б) 3 5 7.35
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.35
+
2 Шемет А. Р. 12.240 До наказу (б) 3 5 4.24
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.24
+
3 Жукова Т. О. 10.200 До наказу (б) 3 4 3.2
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.2
+
4 Бас В. О. 10.150 До наказу (б) 3 4 3.15
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.15
+
5 Горбешко А. В. 3.100 Зареєстровано 3.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
6 Гайдай О. В. 0.000 Зареєстровано