Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 12 • БМ 2 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 7.5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Проданова Г. О. 12.400 До наказу (б) 3 5 4.4
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.4
+
2 Стоянов І. І. 10.300 До наказу (к) 3 4 3.3
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3
+
3 Малакчі О. І. 10.200 До наказу (б) 3 4 3.2
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.2
+
4 Мунтянов Л. Б. 9.500 До наказу (к) 3 3 3.5
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.5
+
5 Свірчук В. І. 9.300 До наказу (к) 3 3 3.3
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3
+
6 Єльніков О. В. 10.700 Зареєстровано 3 4 3.7
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.7
7 Свінціцький Р. В. 4.500 Зареєстровано 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5
8 Завада Д. А. 4.300 Зареєстровано 4.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.3
9 Неківайко Ю. В. 3.600 Зареєстровано 3.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.6
10 Мештель О. А. 3.400 Зареєстровано 3.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.4
11 Козяр М. Є. 0.000 Зареєстровано
12 Кузьминський І. П. 0.000 Зареєстровано
13 Петрищенко К. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Веретельникова О. О. 0.000 Зареєстровано
15 Саввов М. С. 0.000 Зареєстровано