Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 25
Управління та адміністрування / Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
  • Заяв: 5
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондур Ю. О. 323.700 Допущено 130 185 182 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 130
  • Якість, стандартизація та сертифікація: 185
  • Додаткове фахове вступне випробування: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
2 Махлай А. І. 309.030 Допущено 106 185 187 18.03
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 106
  • Якість, стандартизація та сертифікація: 185
  • Додаткове фахове вступне випробування: 187
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.03
3 Павловська В. Г. 299.200 Допущено 106 185 192 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 106
  • Якість, стандартизація та сертифікація: 185
  • Додаткове фахове вступне випробування: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
4 Іпполітова І. І. 277.100 Допущено 130 140 172 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 130
  • Якість, стандартизація та сертифікація: 140
  • Додаткове фахове вступне випробування: 172
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
5 Глущенко Т. О. 127.500 Зареєстровано 120 7.5
  • Якість, стандартизація та сертифікація: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5