Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 25 • БМ 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.71
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Блаженко М. С. 289.933 До наказу (б) 80 195 14.93
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.93
+
2 Шульга А. В. 272.433 До наказу (б) 55 200 17.43
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.43
+
3 Іванів О. О. 257.500 До наказу (б) 79 170 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
4 Жуплій В. Ю. 248.800 До наказу (б) 81 160 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
5 Борковський З. А. 240.050 До наказу (б) 51 180 9.05
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.05
+
6 Веремієнко Д. М. 200.900 До наказу (б) 79 115 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
7 Сотніченко В. В. 198.000 До наказу (б) 50 140 8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
8 Польських М. А. 285.433 Рекомендовано (к) 86 190 9.43
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.43
9 Решітник Н. Я. 277.900 Рекомендовано (к) 71 190 16.9
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.9
10 Гарбарук І. О. 255.800 Рекомендовано (к) 56 185 14.8
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
11 Свястин І. В. 240.100 Рекомендовано (к) 56 170 14.1
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.1
12 Павлишена А. В. 172.600 Рекомендовано (к) 50 115 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6