Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Папп І. З. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування: 4
2 Рипкович Р. В. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування: 4
3 Конц Р. К. 0.000 Зареєстровано
4 Чопак В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Толвай Л. Л. 0.000 Зареєстровано
6 Сухар В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Орос Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
8 Довгій В. Ю. 0.000 Зареєстровано