Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2023 (3р 6м)
ВМ 15 • К 15
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Холіна А. О. 150.000 До наказу (к) 150
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 150
+
2 Тютюнник Д. В. 145.000 До наказу (к) 145
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 145
+
3 Джумамуратова Ю. В. 145.000 До наказу (к) 145
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 145
+
4 Мелешко Р. А. 0.000 Відмова
5 Коваленко К. В. 0.000 Відмова
6 Філатова Г. О. 0.000 Відмова