Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 4 • К 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мицко А. В. 489.000 Рекомендовано (к) 156 153 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
2 Ангелюк І. І. 484.000 Рекомендовано (к) 160 157 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Божок Я. С. 441.000 Рекомендовано (к) 135 131 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
4 Підплета А. В. 436.000 Рекомендовано (к) 138 146 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
5 Кашперенко О. Ю. 422.000 Допущено 124 142 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
6 Василенко Н. С. 411.000 Допущено 113 122 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Математика (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК
7 Крупенькіна Ю. Р. 354.000 Допущено 100 116 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК