Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Широкова М. В. 13.840 До наказу (б) 5 5 3.84
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.84
+
2 Глоба В. В. 10.830 До наказу (б) 3 4.5 3.33
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.33
+
3 Курдас Т. В. 12.530 Допущено 4 4 4.53
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.53
4 Баліна І. С. 10.610 Зареєстровано 3 4.5 3.11
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.11
5 Лисих М. В. 10.500 Зареєстровано 3.5 3 4
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4
6 Чередник Б. Р. 10.100 Зареєстровано 3 3 4.1
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.1
7 Сокольницький В. Р. 9.830 Зареєстровано 3.5 3 3.33
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.33
8 Суворов М. Д. 9.600 Зареєстровано 3.5 3 3.1
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
9 Воловецький Н. Я. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3