Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 50 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук О. В. 363.000 До наказу (к) 168 195
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 195
+
2 Головченко Т. Є. 349.000 До наказу (к) 168 181
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 181
+
3 Олексієнко В. С. 335.000 До наказу (к) 176 159
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 159
+
4 Терещенко О. Ю. 334.000 До наказу (к) 168 166
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
5 Подставкіна І. О. 326.000 До наказу (к) 160 166
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
6 Шморгун Л. О. 317.000 До наказу (к) 120 197
  • Харчові технології: 120
  • Середній бал документа про освіту: 197
+
7 Сумовська Я. С. 307.000 До наказу (к) 140 167
  • Харчові технології: 140
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
8 Руденко В. В. 292.000 До наказу (к) 132 160
  • Харчові технології: 132
  • Середній бал документа про освіту: 160
+
9 Пеліхова В. А. 283.000 До наказу (к) 128 155
  • Харчові технології: 128
  • Середній бал документа про освіту: 155
+
10 Бабич Ж. С. 273.000 До наказу (к) 120 153
  • Харчові технології: 120
  • Середній бал документа про освіту: 153
+
11 Погребняк І. В. 264.000 До наказу (к) 112 152
  • Харчові технології: 112
  • Середній бал документа про освіту: 152
+
12 Ющенко Є. Ю. 258.000 До наказу (к) 108 150
  • Харчові технології: 108
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
13 Заєць Т. С. 361.000 Рекомендовано (к) 180 181
  • Харчові технології: 180
  • Середній бал документа про освіту: 181
14 Дячук В. В. 341.000 Рекомендовано (к) 168 173
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 173
15 Кінщак О. М. 296.000 Рекомендовано (к) 144 152
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 152
16 Гурський Д. В. 288.000 Рекомендовано (к) 108 180
  • Харчові технології: 108
  • Середній бал документа про освіту: 180
17 Мірошніченко А. А. 283.000 Рекомендовано (к) 140 143
  • Харчові технології: 140
  • Середній бал документа про освіту: 143
18 Горбенко С. С. 273.000 Рекомендовано (к) 108 165
  • Харчові технології: 108
  • Середній бал документа про освіту: 165
19 Колісніченко Ю. Я. 177.000 Зареєстровано 177
  • Середній бал документа про освіту: 177
20 Задорожна О. П. 175.000 Зареєстровано 175
  • Середній бал документа про освіту: 175
21 Карпенчук Ю. В. 173.000 Зареєстровано 173
  • Середній бал документа про освіту: 173
22 Гарбовська Ю. В. 153.000 Зареєстровано 153
  • Середній бал документа про освіту: 153
23 Жук А. С. 275.000 Відмова 104 171
  • Харчові технології: 104
  • Середній бал документа про освіту: 171
+
24 Жигун В. С. 195.000 Відмова 195
  • Середній бал документа про освіту: 195
25 Крикун А. О. 173.000 Відмова 173
  • Середній бал документа про освіту: 173