Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руденко Д. В. 398.000 Заява надійшла з сайту 104 121 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
2 Захарченко С. Ю. 381.000 Заява надійшла з сайту 127 107 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК