Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Курдас Т. В. 12.530 До наказу (б) 4 4 4.53
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.53
+
2 Лисих М. В. 11.500 До наказу (б) 3.5 4 4
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4
+
3 Сокольницький В. Р. 11.330 Зареєстровано 3.5 4.5 3.33
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.33
4 Суворов М. Д. 10.600 Зареєстровано 3.5 4 3.1
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
5 Сінгх А. П. 0.000 Зареєстровано
6 Глоба В. В. 0.000 Зареєстровано