Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 16
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Янчик Ю. В. 12.040 Зареєстровано 3 5 4.04
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.04
2 Ковляшенко Н. В. 11.770 Зареєстровано 3 5 3.77
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.77
3 Наумова А. В. 11.280 Зареєстровано 11.28
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.28
4 Соловйова І. О. 11.080 Зареєстровано 3 4 4.08
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.08
5 Чоповенко О. О. 10.970 Зареєстровано 3 4 3.97
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.97
6 Калашнікова І. О. 10.810 Зареєстровано 3 4 3.81
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.81
7 Толкачов Д. С. 10.380 Зареєстровано 3 4 3.38
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.38
8 Колодяжний В. В. 10.350 Зареєстровано 3 4 3.35
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.35
9 Серикова К. О. 4.240 Зареєстровано 4.24
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.24
10 Федоренко А. В. 4.230 Зареєстровано 4.23
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.23
11 Боброва О. Я. 3.770 Зареєстровано 3.77
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.77
12 Мусат О. В. 3.670 Зареєстровано 3.67
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.67
13 Руденко К. О. 3.580 Зареєстровано 3.58
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.58
14 Кошмеринська К. В. 3.330 Зареєстровано 3.33
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.33
15 Костєрін В. М. 3.240 Зареєстровано 3.24
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.24
16 Гарага М. Г. 0.000 Зареєстровано