Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-01.02.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлюченко І. Ю. 376.000 Рекомендовано (к) 107 125 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК