Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 40 • БМ 3 • К 37
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 8.33
  • Зараховано: 24
  • Оригіналів: 24
Іноземна мова (іспит) , k=1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Деркач С. Р. 9.670 До наказу (б) 3.5 2.4 3.77
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.4
  • Середній бал документа про освіту: 3.77
+
2 Гордієнко Д. Ю. 9.440 До наказу (б) 3.8 1.55 4.09
  • Іноземна мова (іспит): 3.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.55
  • Середній бал документа про освіту: 4.09
+
3 Шугай Т. О. 9.210 До наказу (б) 3.25 2.1 3.86
  • Іноземна мова (іспит): 3.25
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.1
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
+
4 Петулько П. В. 8.990 До наказу (к) 3.8 1.9 3.29
  • Іноземна мова (іспит): 3.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 3.29
+
5 Волик О. В. 8.640 До наказу (к) 2.1 1.6 4.94
  • Іноземна мова (іспит): 2.1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.94
+
6 Сидоренко С. В. 8.470 До наказу (к) 2.4 1.9 4.17
  • Іноземна мова (іспит): 2.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 4.17
+
7 Тихонюк Л. В. 8.390 До наказу (к) 3.3 1.65 3.44
  • Іноземна мова (іспит): 3.3
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.65
  • Середній бал документа про освіту: 3.44
+
8 Холод Л. В. 8.340 До наказу (к) 2.4 1.8 4.14
  • Іноземна мова (іспит): 2.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.8
  • Середній бал документа про освіту: 4.14
+
9 Салова Л. О. 8.270 До наказу (к) 1.9 1.95 4.42
  • Іноземна мова (іспит): 1.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 4.42
+
10 Миколенко І. Л. 8.220 До наказу (к) 0.9 2.65 4.67
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.65
  • Середній бал документа про освіту: 4.67
+
11 Ботнарь А. Т. 7.860 До наказу (к) 1.2 1.9 4.76
  • Іноземна мова (іспит): 1.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 4.76
+
12 Грачова В. Г. 7.830 До наказу (к) 0.9 2.15 4.78
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.15
  • Середній бал документа про освіту: 4.78
+
13 Жучик Ю. В. 7.580 До наказу (к) 0.8 2.35 4.43
  • Іноземна мова (іспит): 0.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.35
  • Середній бал документа про освіту: 4.43
+
14 Даниленко Г. В. 7.550 До наказу (к) 1.4 1.65 4.5
  • Іноземна мова (іспит): 1.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.65
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
15 Павленко Р. А. 7.510 До наказу (к) 0.8 2.85 3.86
  • Іноземна мова (іспит): 0.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.85
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
+
16 Мусієнко А. О. 7.340 До наказу (к) 1.6 1.5 4.24
  • Іноземна мова (іспит): 1.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.5
  • Середній бал документа про освіту: 4.24
+
17 Гінжель-Крупська А. О. 7.330 До наказу (к) 1.2 1.85 4.28
  • Іноземна мова (іспит): 1.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.85
  • Середній бал документа про освіту: 4.28
+
18 Дмітрієва К. В. 7.270 До наказу (к) 1.6 1.9 3.77
  • Іноземна мова (іспит): 1.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 3.77
+
19 Дузенко А. Ю. 7.140 До наказу (к) 1 2 4.14
  • Іноземна мова (іспит): 1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2
  • Середній бал документа про освіту: 4.14
+
20 Криванич М. М. 6.860 До наказу (к) 1 1.55 4.31
  • Іноземна мова (іспит): 1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.55
  • Середній бал документа про освіту: 4.31
+
21 Баутін М. Е. 6.790 До наказу (к) 1.2 1.45 4.14
  • Іноземна мова (іспит): 1.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.45
  • Середній бал документа про освіту: 4.14
+
22 Коваль О. О. 6.070 До наказу (к) 0.8 1.6 3.67
  • Іноземна мова (іспит): 0.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.6
  • Середній бал документа про освіту: 3.67
+
23 Недвига Є. В. 6.010 До наказу (к) 0.7 1.45 3.86
  • Іноземна мова (іспит): 0.7
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.45
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
+
24 Динніков М. В. 5.990 До наказу (к) 0.6 1.95 3.44
  • Іноземна мова (іспит): 0.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 3.44
+
25 Юрченко А. Д. 7.690 Допущено 1.5 2.05 4.14
  • Іноземна мова (іспит): 1.5
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.05
  • Середній бал документа про освіту: 4.14