Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 19 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бендас О. В. 14.000 До наказу (б) 5 9
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Харчові технології: 9
+
2 Коломієць К. Р. 13.500 До наказу (б) 4 9.5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 9.5
+
3 Маліченко Р. Ю. 12.000 До наказу (б) 4 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 8
+
4 Андрющенко В. В. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 5
+
5 Єлізаров Д. К. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 4
6 Шкаревська Г. М. 11.000 Відмова 5 6
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Харчові технології: 6
7 Андрющенко О. В. 9.000 Відмова 4 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 5
8 Кучеренко А. С. 4.000 Відмова 4
  • Українська мова (Диктант): 4
9 Дудік О. С. 0.000 Відмова