Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 40 • БМmax 5 • К 35
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4
Біологія (ЗНО) , k=0.3
Математика (ЗНО) , k=0.2
Хімія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щеглова А. А. Пр. 5 193.086 До наказу (к) 193.5 190 180 10.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 193.5
  • Біологія (ЗНО): 190
  • Хімія (ЗНО): 180
  • Середній бал документа про освіту: 10.9
  • РК
+
2 Гнойова П. М. Пр. 1 126.409 Рекомендовано (б) 119 115 117 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 115
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • ГК
  • РК