Зачекайте...

181 Харчові технології

Інтегрованих технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бороденко А. В. 154.000 Рекомендовано (к) 144 10
  • Фахове випробування: 144
  • Середній бал документа про освіту: 10
+
2 Кірієнко А. О. 153.000 Рекомендовано (к) 144 9
  • Фахове випробування: 144
  • Середній бал документа про освіту: 9
3 Літвінова Ю. С. 136.500 Рекомендовано (к) 128 8.5
  • Фахове випробування: 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.5