Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 50 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жигалов А. С. 194.800 До наказу (к) 180 14.8
  • Іспит з фаху: 180
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
+
2 Друзь Е. В. 160.200 До наказу (к) 144 16.2
  • Іспит з фаху: 144
  • Середній бал документа про освіту: 16.2
+
3 Козуб Ю. В. 149.400 До наказу (к) 132 17.4
  • Іспит з фаху: 132
  • Середній бал документа про освіту: 17.4
+
4 Юр`єв Я. О. 145.600 До наказу (к) 132 13.6
  • Іспит з фаху: 132
  • Середній бал документа про освіту: 13.6
+
5 Марченко А. В. 140.600 До наказу (к) 128 12.6
  • Іспит з фаху: 128
  • Середній бал документа про освіту: 12.6
+
6 Самосєєв Є. Д. 136.400 До наказу (к) 124 12.4
  • Іспит з фаху: 124
  • Середній бал документа про освіту: 12.4
+
7 Пліс Є. О. 15.800 Відмова 15.8
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
8 Суслова А. В. 13.800 Відмова 13.8
  • Середній бал документа про освіту: 13.8
9 Гризлова О. О. 12.000 Відмова 12
  • Середній бал документа про освіту: 12