Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 50 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Король Є. М. 135.609 Допущено 135 153 118 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 153
  • Хімія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
2 Єненко Н. О. 119.136 Допущено 122 117 106 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК