Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету • Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 25 • БМ 5 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.6
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зайцева Г. Є. 0.000 Зареєстровано
2 Китаєва В. М. 0.000 Зареєстровано
3 Дерман Л. В. 0.000 Зареєстровано