Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 15.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 40 • К 40
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Англійська мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Аксьонова А. О. 412.000 Зареєстровано 119 135 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
2 Попкова О. В. 372.000 Зареєстровано 118 114 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК