Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-01.02.2021 (1р 5м)
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Оригіналів: 18
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пазюк А. А. 0.000 Зареєстровано +
2 Гринчак Р. І. 0.000 Зареєстровано +
3 Зобнів А. М. 0.000 Зареєстровано +
4 Семенюк М. М. 0.000 Зареєстровано +
5 Валігунда П. В. 0.000 Зареєстровано +
6 Гомонай І. В. 0.000 Зареєстровано +
7 Різник І. В. 0.000 Зареєстровано +
8 Рій В. І. 0.000 Зареєстровано +
9 Гуска І. В. 0.000 Зареєстровано +
10 Будич І. М. 0.000 Зареєстровано +
11 Гулковська О. М. 0.000 Зареєстровано +
12 Мазур А. І. 0.000 Зареєстровано
13 Дидик Н. І. 0.000 Зареєстровано +
14 Фітак В. В. 0.000 Зареєстровано +
15 Стиславський І. Б. 0.000 Зареєстровано +
16 Будзан В. Л. 0.000 Зареєстровано +
17 Гривнак В. В. 0.000 Зареєстровано
18 Мельник Х. М. 0.000 Зареєстровано +
19 Дем`яник Ю. В. 0.000 Зареєстровано +
20 Любінець М. В. 0.000 Зареєстровано +