Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шкурченко Т. В. 13.000 Зареєстровано 4 4.5 4.5
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5
2 Бережняк Т. В. 12.780 Зареєстровано 3 5 4.78
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.78
3 Заплітна Р. В. 10.710 Зареєстровано 3 4.5 3.21
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.21
4 Чоботар Л. О. 10.560 Зареєстровано 3 3.5 4.06
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.06
5 Крайтор С. А. 10.250 Зареєстровано 3 4 3.25
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.25
6 Зелик Н. В. 3.980 Зареєстровано 3.98
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.98