Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Туризму та готельно-ресторанного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 22 • К 22
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Побережнюк А. О. 158.100 До наказу (к) 75 83.1
  • Фахове вступне випробування: 75
  • Середній бал документа про освіту: 83.1
+
2 Чонаді К. Ю. 157.700 До наказу (к) 70 87.7
  • Фахове вступне випробування: 70
  • Середній бал документа про освіту: 87.7
+
3 Ковач Н. О. 91.500 Зареєстровано 91.5
  • Середній бал документа про освіту: 91.5
4 Федак В. М. 71.700 Зареєстровано 71.7
  • Середній бал документа про освіту: 71.7