Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 2 • К 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбатюк С. А. 503.000 Зареєстровано 155 167 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
2 Кошелєв О. В. 397.000 Зареєстровано 119 111 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК