Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 2 • К 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маруха І. В. 459.100 До наказу (к) 100 170 192 189.1
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фаховий іспит: 170
  • Додаткове вступне випробування: 192
  • Середній бал документа про освіту: 189.1
+
2 Салик В. В. 451.700 Допущено 102 176 188 173.7
  • Іноземна мова (іспит): 102
  • Фаховий іспит: 176
  • Додаткове вступне випробування: 188
  • Середній бал документа про освіту: 173.7
3 Дадашов Д.. 171.600 Скасовано НЗ 171.6
  • Середній бал документа про освіту: 171.6
4 Абдулфайзов Ю.. 168.700 Скасовано НЗ 168.7
  • Середній бал документа про освіту: 168.7