Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сільвейстрова К. В. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
+
2 Шевченко Д. Ю. 9.980 До наказу (б) 5 4.98
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.98
+
3 Скряга Г. Л. 9.950 До наказу (б) 5 4.95
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.95
+
4 Дашко В. О. 9.790 До наказу (б) 5 4.79
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.79
+
5 Семенюк Б. Р. 9.770 До наказу (б) 5 4.77
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.77
+
6 Петрик А. С. 9.510 До наказу (б) 5 4.51
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.51
+
7 Ільїнова В. Г. 8.940 До наказу (б) 5 3.94
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.94
+
8 Кудінов Є. Д. 3.000 Зареєстровано 3
  • Фахове випробування: 3
9 Леженіна В. В. 0.000 Зареєстровано
10 Кубах Д. В. 0.000 Зареєстровано
11 Гелета В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Геращенко В. І. 0.000 Зареєстровано