Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 45 • БМ 16
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 28
  • Конкурс на бюджет: 1.75
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулікова В. П. 302.400 До наказу (б) 98 195 9.4
  • Іноземна мова (іспит): 98
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.4
+
2 Кучерявенко Ю. П. 302.394 До наказу (б) 88 195 19.39
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 19.39
+
3 Заєць А. В. 302.366 До наказу (б) 98 195 9.37
  • Іноземна мова (іспит): 98
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.37
+
4 Федорович Т. О. 299.600 До наказу (б) 90 195 14.6
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6
+
5 Мазур М. В. 295.000 До наказу (б) 90 185 20
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
6 Костюк І. В. 292.240 До наказу (б) 87 190 15.24
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.24
+
7 Снігур А. В. 289.949 До наказу (б) 86 185 18.95
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.95
+
8 Бондарчук М. Б. 287.020 До наказу (б) 79 195 13.02
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.02
+
9 Хніпель М. О. 284.700 До наказу (б) 96 180 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
10 Рябова І. В. 282.800 До наказу (б) 90 185 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
11 Рашко Я. М. 280.800 До наказу (б) 87 185 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
12 Кліменок Д. В. 280.400 До наказу (б) 82 190 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
13 Шуліка В. Г. 278.500 До наказу (б) 70 195 13.5
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.5
+
14 Бучинська Д. В. 269.100 До наказу (б) 86 175 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
15 Москаленко В. Ю. 267.500 До наказу (б) 80 180 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
16 Кондратенко А. В. 254.500 До наказу (б) 86 160 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
17 Городнича О. Ю. 246.500 До наказу (к) 89 150 78 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 89
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 78
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
18 Гавор А. І. 237.900 До наказу (к) 70 160 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
19 Броніцький А. Г. 216.300 До наказу (к) 68 140 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
20 Хмельницька О. Б. 201.300 До наказу (к) 64 130 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 64
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
21 Шиганова О. Ю. 185.840 До наказу (к) 50 125 10.84
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.84
+
22 Ляпкало В. С. 180.100 До наказу (к) 58 115 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
23 Сироватко Ю. М. 307.000 Рекомендовано (к) 92 195 20
  • Іноземна мова (іспит): 92
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
24 Михайленко О. О. 294.173 Рекомендовано (к) 87 190 17.17
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.17
25 Веременко М. М. 283.173 Рекомендовано (к) 74 195 14.17
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.17
26 Довгоп`ятий В. А. 274.300 Рекомендовано (к) 96 160 18.3
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.3
27 Махлай А. І. 270.030 Рекомендовано (к) 57 195 18.03
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.03
28 Желтов С. О. 216.200 Рекомендовано (к) 69 140 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 69
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2