Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 450 • К 450
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мілюшина Н. В. 180.000 До наказу (к) 180
  • Харчові технології: 180
+
2 Балута В. С. 135.000 Рекомендовано (к) 135
  • Харчові технології: 135
3 Бундюк А. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Харчові технології: 130
4 Касап З. В. 0.000 Допущено