Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 18 • К 18
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 12
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Авраменко А. А. 183.800 До наказу (к) 168 15.8
  • Іспит з фаху: 168
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
+
2 Костенко К. С. 179.000 До наказу (к) 160 19
  • Іспит з фаху: 160
  • Середній бал документа про освіту: 19
3 Щербак К. С. 168.000 До наказу (к) 148 20
  • Іспит з фаху: 148
  • Середній бал документа про освіту: 20
+
4 Сафарова Е. Ю. 163.000 До наказу (к) 148 15
  • Іспит з фаху: 148
  • Середній бал документа про освіту: 15
+
5 Дубовенко В. Ф. 148.000 До наказу (к) 136 12
  • Іспит з фаху: 136
  • Середній бал документа про освіту: 12
+
6 Шемчук М. Б. 148.000 До наказу (к) 136 12
  • Іспит з фаху: 136
  • Середній бал документа про освіту: 12
+
7 Бабаєва А. О. 147.800 До наказу (к) 132 15.8
  • Іспит з фаху: 132
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
+
8 Пилипенко Я. О. 120.600 До наказу (к) 104 16.6
  • Іспит з фаху: 104
  • Середній бал документа про освіту: 16.6
+
9 Кравченко А. С. 120.000 До наказу (к) 100 20
  • Іспит з фаху: 100
  • Середній бал документа про освіту: 20
+
10 Назаренко М. В. 115.400 До наказу (к) 100 15.4
  • Іспит з фаху: 100
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
+
11 Канавіна І. А. 115.400 До наказу (к) 100 15.4
  • Іспит з фаху: 100
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
+
12 Карпусь Ю. С. 12.000 Відмова 12
  • Середній бал документа про освіту: 12