Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та біотехнології • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 02.09.2019-02.01.2021 (1р 4м)
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 20
Додаткове фахове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 20
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 40
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горошко Ю. Є. 48.100 Зареєстровано 40 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 40
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
2 Ганусей М. Р. 36.200 Зареєстровано 29 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 29
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2