Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Навчально-науковий інститут міжнародних відносин • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бичкова В. О. Пр. 1 388.000 Допущено 192 196
  • Вступний іспит за фахом: 192
  • Середній бал документа про освіту: 196
+
2 Шивякова Ю. М. Пр. 1 383.000 Допущено 183 200
  • Вступний іспит за фахом: 183
  • Середній бал документа про освіту: 200
+
3 Севостьянова А. Ю. Пр. 1 378.000 Допущено 188 190
  • Вступний іспит за фахом: 188
  • Середній бал документа про освіту: 190
+
4 Токарева А. О. Пр. 1 377.000 Допущено 200 177
  • Вступний іспит за фахом: 200
  • Середній бал документа про освіту: 177
5 Вєдєрнікова О. П. Пр. 2 366.000 Допущено 196 170
  • Вступний іспит за фахом: 196
  • Середній бал документа про освіту: 170
6 Бучек Є. Т. Пр. 1 357.000 Допущено 183 174
  • Вступний іспит за фахом: 183
  • Середній бал документа про освіту: 174
7 Корольова Г. С. Пр. 1 317.000 Допущено 167 150
  • Вступний іспит за фахом: 167
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
8 Сафьонкіна Д. М. Пр. 2 123.500 Зареєстровано 123.5
  • Середній бал документа про освіту: 123.5