Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Борщ О. В. 0.000 Відмова
2 Кумецький В. В. 0.000 Відмова
3 Христич М. К. 0.000 Відмова
4 Усиченко О. С. 0.000 Відмова
5 Роща В. В. 0.000 Відмова