Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 40 • БМ 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заверюха Н. І. 502.000 До наказу (б) 152 170 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Географія (ЗНО): 170
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
+
2 Адаменко А. О. 392.000 До наказу (б) 117 130 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
+
3 Щербина В. В. 378.000 До наказу (б) 119 112 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
+
4 Савранська Н. В. 368.000 До наказу (б) 109 109 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
5 Радванська Н. О. 354.000 До наказу (б) 101 108 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
+
6 Іжко О. О. 473.000 Відмова 149 155 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК