Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 30 • БМ 1 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панькевич О. В. 17.900 До наказу (б) 4 7 6.9
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Математика (Письмове тестування): 7
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
+
2 Першин Ю. О. 18.700 Зареєстровано 7 5 6.7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Математика (Письмове тестування): 5
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
Квота-1
3 Лук`янець А. С. 10.100 Зареєстровано 4 6.1
  • Математика (Письмове тестування): 4
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
4 Заславець О. Р. 24.100 Відхилено (б) 8 7 9.1
  • Українська мова (Диктант): 8
  • Математика (Письмове тестування): 7
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
5 Сватова Н. С. 20.700 Відхилено (б) 7 6 7.7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Математика (Письмове тестування): 6
  • Середній бал документа про освіту: 7.7