Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Миколаївська областьМиколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

014 Середня освіта

Факультет фізичної культури та спорту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 34 • К 34
Освіта/Педагогіка / Середня освіта / Фізична культура
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прибилова І. Ю. 672.600 Рекомендовано (к) 170 160 170 172.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 170
  • Біологія (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 170
  • Середній бал документа про освіту: 172.6
+
2 Сакалюк К. А. 625.400 Рекомендовано (к) 136 170 160 159.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Біологія (ЗНО): 170
  • Історія України (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 159.4
+
3 Чуркін П. А. 600.600 Рекомендовано (к) 150 150 145 155.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Біологія (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 155.6
4 Маланчук Л. О. 558.000 Рекомендовано (к) 130 135 140 153
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Біологія (ЗНО): 135
  • Географія (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 153
5 Лалач О. В. 539.400 Рекомендовано (к) 130 130 150 129.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Історія України (ЗНО): 150
  • Середній бал документа про освіту: 129.4
6 Якубенко А. В. 535.800 Рекомендовано (к) 130 120 165 120.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 165
  • Середній бал документа про освіту: 120.8
7 Богданов А. М. 312.600 Зареєстровано 160 152.6
  • Історія України (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 152.6